Géppark

MOTORFŰRÉSZEK

Professzionális munkavégzés csak professzionális gépekkel lehetséges, eszközparkom kialakításánál ez a vezérelv. Láncfűrészeim egytől-egyig a méltán híres német Stihl cég termékei. Minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő típus, az egykezes ágazófűrésztől... 
                                                                                                                       
 
...a legnagyobb mértetekig.

JÁRMŰVEK

A veszélyesfa-kivágás nem csak a "fűrészelés", hanem komplex tevékenység . A helyszínre kitelepülni, az eszközöket, felszerelést szállítani, igény esetén a területet takarítása után a kivágott fát, keletkező hulladékot elszállítani - mind-mind olyan logisztikai feladat, amely felkészültséget és megfelelő szállítójárműveket igényel.


MUNKAEMELŐ

A veszélyes fák kivágása speciális technikákat igényel
, a hagyományos módszerek nem vezetnek eredményre. Az esetek döntő többségében az ilyen fa nem dönthető, fentről lefelé haladva kell eldarabolni, amiben 21m-es munkamagasságú emelőkosaras Nissan kisteherautóm nyújt segítséget.


Nagyobb munkákhoz a 30m magasságot és akár 19m oldalkinyúlást lehetővé tevő MAN munkakosaras autómmal állok megbízóim rendelkezésére.WUMAG WT300 emelőkosaras felépítmény munkadiagramja:Helyhiány, vagy éppen a talajviszonyok miatt a fa megközelítésére esetenként még egy emelőkosaras autó sem kínál megoldást. Ekkor kap szerepet Teupen Leo 26H típusú, különleges munkaemelőm, amely valódi unikum a maga műfajában!

Talajkímélő  módon, gumilánctalpakon mozogva a mindössze 1,5m-es szélességének köszönhetően a leglehetetlenebb felállítási helyeket is képes megközelíteni, ahol 26m-es munkamagasságával és akár 11m-es oldalkinyúlásával segíti a munkavégzést.
 

A gépek a favágás mellett természetesen bevethetőek bármi más, magasban végzett munkáknál is, így lehetővé teszi pl. az épületeken végzett munkákat, javításokat állványozás nélkül.
Comments