tevékenységek

Évtizedes tapasztalattal és több tucat elégedett ügyféllel a hátam mögött vállalom veszélyes helyeken álló, nem dönthető fák kivágását, gallyazását. Működési területem főképpen Győr és a környező települések széles vonzáskörzete, de várom a megkereséseket Budapestről, a Balaton-felvidékről, valamint a Dunántúl egész területéről.

A hagyományos favágási technikán túl, az udvarokban, temetőkben, épületek és építmények közvetlen közelében álló, vagy egyéb nehezen megközelíthető helyeken található fák esetében emelőkosaras gépjárművel, munkaemelővel vagy alpin-technikával állok megrendelőim rendelkezésére. Igény esetén az apríték elszállítását, a terület takarítását is vállalom.

A fakivágás után hátramaradó tuskókat megállapodás esetén gép tuskómarással maradék nélkül eltávolítom.

Eddigi, immáron több, mint két évtizedes munkavégzésem során káresemény soha nem történt. Azonban ennek ellenére is vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkezem, a munkavégzés során esetlegesen bekövetkező káreseményekért, balesetekért teljes körű erkölcsi és anyagi felelősséget vállalok.

A favágáson túlmenően, 30 méterig akár más, magasban végzett munkákat is vállalok, mint például homlokzat-, tető- és csatornajavítást, festést, vagy hasonló munkákra emelőkosaraimat bérbe is veheti.

Érdeklődés esetén ingyenes árajánlattal állok szíves rendelkezésére!

telefon: 06 20 972 26 96 e-mail: csomai.tibor@gmail.com