Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Csomai Tibor vagyok, és Pannonhalmán élek. Az erdő és a fa már gyermekkoromban fontos részévé vált az életemnek, és ez a szenvedély ma sem hagyott alább. Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezem a fakivágás és tuskómarás terén, és vállalkozóként a veszélyes fák kivágására és visszavágására specializálódtam. Felkészültségem és felszereltségem lehetővé teszi számomra az összes ehhez kapcsolódó munkafolyamat elvégzését.

Szolgáltatásaim közé tartozik a veszélyes fák kivágása, koronaalakító metszés, sövények visszavágása, ágdarálás, darálék elszállítás, tuskómarás és még sok más, többek között csatornák tisztítása, homlokzatok festése, kémények javítása, galambriasztó-rendszer telepítése.

20 év tapasztalattal és több száz elégedett ügyféllel vállalom a veszélyes helyeken álló, nem dönthető fák kivágását és gallyazását. Főként Győr és környékén dolgozom, de várom a megkereséseket az egész Dunántúlról.

Emelőkosaras gépjárművel és szűk nyomtávú gumilánctalpas munkaemelővel állunk rendelkezésére olyan nehezen megközelíthető helyeken is, ahol más módszerek nem alkalmazhatók. Igény esetén a keletkezett ághulladékot ledaráljuk és elszállítjuk.

Biztosítom Önt, hogy eddigi munkáim során sosem történt káresemény. Ennek ellenére vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkezem, így teljes körű erkölcsi és anyagi felelősséget vállalok esetleges balesetekért vagy káreseményekért.

Kérem, bízzon meg bizalmával, és ismerkedjen meg vállalkozásommal!

Üdvözlettel, Csomai Tibor


Érdeklődés esetén ingyenes árajánlattal állok szíves rendelkezésére!


Telefon: +36 20 972 2696  e-mail: csomai.tibor@gmail.com