Géppark

MOTORFŰRÉSZEK

Professzionális munkavégzés csak professzionális gépekkel lehetséges, eszközparkom kialakításánál ez a vezérelv. Láncfűrészeim egytől-egyig a méltán híres német Stihl cég termékei. Minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő típus, az egykezes ágazófűrésztől a legnagyobb méretekig.

Emelőkosaras gépjárművek

A veszélyes fák kivágása speciális technikát igényel, mivel a hagyományos módszerek nem hatékonyak ebben az esetben. Általában az ilyen fák nem dönthetők, ezért fentről lefelé kell őket darabolni. Ehhez nyújt segítséget a 24 méteres munkamagasságú és 11 méteres oldalkinyúlású emelőkosaras Nissan Cabstar Cela DT24 felépítésű kisteherautóm. Az autó kiemelkedően alacsony profillal rendelkezik, így már 2,2 méteres nyíláson át is át tud menni, és 2,1 méteres szélességének köszönhetően szűk helyeken is könnyen manőverezhető. Emellett akár 5 méter mélyen a talajszint alatt is képes munkát végezni, ezáltal megkönnyítve a nehéz helyzetekben történő faeltávolítást. 

TUSKÓMARÓ

A fa kivágása után a tuskó, amely a talajban marad, sok problémát okozhat, és hagyományos eszközökkel gyakran nehéz eltávolítani. Ebben az esetben nagy segítséget nyújt a legmodernebb technológiát képviselő, nagy teljesítményű, távirányítással kezelhető gumi-lánctalpas, önjáró tuskómaró gépem. Ez az eszköz lehetővé teszi a hatékony és gyors tuskóeltávolítást, minimalizálva ezzel a kellemetlenségeket a kertben vagy a munkaterületen.


Tehergépjáművek

A veszélyesfa-kivágás komplex tevékenység . A helyszínre kitelepülni, az eszközöket, felszerelést szállítani, igény esetén a területet takarítása után a kivágott fát, keletkező hulladékot elszállítani - mind-mind olyan logisztikai feladat, amely felkészültséget és megfelelő szállítójárműveket igényel.

vontatható munkaemelő

A könnyen mozgatható NIFTY LIFT HDE típusú emelőkosár hordozható és vontatható, amely 2,1 méteres magasságú nyíláson átfér, és 1,65 méteres szélességgel rendelkezik. A gép munkához szükséges talpalási helyigénye 4,5 méter. A munkamagassága 17 méter, és legnagyobb oldalkinyúlása 8,5 méter. Az emelőkosár beltéri munkálatokra is alkalmazható, mivel akkumulátorokkal vagy dízelmotorral működik. A gép önsúlya 2000 kilogramm.

FONTOS: A gép kezelő nélkül is bérelhető.

ÖNJÁRÓ GUMI-LÁNCTALPAS MUNKAEMELŐ

Az EUROPE LIFT TR21 típusú speciális munkaemelőm rendkívül sokoldalú megoldást kínál olyan munkaterületeken, ahol a helyszűke vagy a talajviszonyok miatt más emelőberendezések nem alkalmazhatók. A gép gumilánctalpakon mozogva könnyedén eléri a szűk bejáratokat is, hiszen mindössze 0,8 méteres szélességgel és 2 méteres magassággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy akár a legnehezebben megközelíthető területeken is dolgozhasson, miközben 21 méteres munkamagasságával és akár 11 méteres oldalkinyúlásával segíti a munkavégzést. A gép beltéri munkára is alkalmas, mivel 220V-os hálózatról vagy HONDA benzinmotorról is működtethető. Önsúlya 2,800 kilogramm.


Bérelhető


Telefon: +36 20 972 2696  e-mail: csomai.tibor@gmail.com