Géppark

MOTORFŰRÉSZEK

Professzionális munkavégzés csak professzionális gépekkel lehetséges, eszközparkom kialakításánál ez a vezérelv. Láncfűrészeim egytől-egyig a méltán híres német Stihl cég termékei. Minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő típus, az egykezes ágazófűrésztől a legnagyobb méretekig.

Emelőkosaras gépjárművek

A veszélyes fák kivágása speciális technikákat igényel, a hagyományos módszerek nem vezetnek eredményre. Az esetek túlnyomó részében az ilyen fa nem dönthető, fentről lefelé haladva kell eldarabolni, amiben 21m-es munkamagasságú emelőkosaras Nissan kisteherautóm nyújt segítséget.

Nem csak merünk, mi tudunk is igazán magasra nyújtózni. Nagyobb munkákhoz a 30m magasságot és akár 19m oldalkinyúlást lehetővé tevő MAN munkakosaras autómmal állok megbízóim rendelkezésére.

TUSKÓMARÓ

Favágás után a talajban maradó tuskó sok kellemetlenséget okoz, eltávolítása hagyományos eszközökkel szinte lehetetlen. Ebben segít a legmodernebb technológiát megtestesítő távirányítással kezelhető gumi-hernyótalpas, önjáró tuskómaró gépem.


Tehergépjáművek

A veszélyesfa-kivágás komplex tevékenység . A helyszínre kitelepülni, az eszközöket, felszerelést szállítani, igény esetén a területet takarítása után a kivágott fát, keletkező hulladékot elszállítani - mind-mind olyan logisztikai feladat, amely felkészültséget és megfelelő szállítójárműveket igényel.

vontatható munkaemelő

Mobilis, könnyen vontatható, ám a munkavégzés helyén segédhajtóművel önjáróan a pontos talpalási pozícióba állítható emelőkosár

önjáró gumi-hernyótalpas munkaemelő

Helyhiány, vagy éppen a talajviszonyok miatt a fa megközelítésére esetenként még egy emelőkosaras autó sem kínál megoldást. Ekkor kap szerepet Teupen Leo 26H típusú, különleges munkaemelőm, amely valódi unikum a maga műfajában! Talajkímélő módon, gumilánctalpakon mozogva a mindössze 1,5m-es szélességének köszönhetően a leglehetetlenebb felállítási helyeket is képes megközelíteni, ahol 26m-es munkamagasságával és akár 11m-es oldalkinyúlásával segíti a munkavégzést.

Bérelhető


vontatható emelőkosár

17m-es munkamagasság

saját mozgató-berendezésével önjáróan pozicionálható a felállítási helyére

működtethető elektromos hálózatról, vagy saját belsőégésű motorjáról

Telefon: +36 20 972 2696 e-mail: csomai.tibor@gmail.com